AVUI A POL

Per la banda per Òscar Julià

Apuntant a Chen

Chen Yansheng va aparèixer a les nostres vides fa una mica més de dos anys i ens va salvar d'una mort anunciada. Va començar arreglant l'economia del club, que era el que havia de fer perquè era el que més estrenyia en aquell moment, i tots vàrem aplaudir i vàrem començar a venerar-lo.

Per tant, agraïment etern a un senyor que va arribar de l'altra punta del món i es va treure un munt de diners de la butxaca per permetre'ns seguir vius.

Obro parèntesis. Suposo que ningú es creu que va regalar els diners com si fos un acte de beneficència i tots tenim clar que realment el que va fer va ser invertir-los esperant treure'n un rendiment que tard o d'hora es voldrà cobrar. Tanco parèntesis.

Dit això, podríem dir que ens va salvar o seria millor dir que va allargar l'agonia? L'Espanyol era un malalt terminal a la UCI abans que arribés Chen. Però la pregunta que em faig és: ens va curar i ens van donar l'alta o ens va allargar la vida en una habitació a planta? És evident que són dues coses diferents.

Si ens haguessin preguntat uns mesos després del seu aterratge al club tots haguéssim dit que ens havia salvat, que ja ens havien donat l'alta de l'hospital. Però d'un temps ençà podríem dir que encara som a l'hospital i, el que és pitjor, començant a mirar la UCI de reüll.

Amb l'era Chen l'economia del club està molt millor però les àrees esportives i socials no han millorat. I no dic que alguna ha empitjorat perquè desviaria l'atenció de l'article.

Ha arribat l'hora que comencem a demanar-li al president Chen que posi ordre perquè les àrees esportiva i social no comencin a gangrenar-se i haguem de tornar a visitar la UCI. Aquest dos anys han demostrat que arreglant l'àrea econòmica no n'hi ha prou per sortir de l'hospital.

Chen és el propietari del club i, com a tal, el màxim responsable. Sense perdre el respecte i l'admiració que hem de seguir mantenint per, com a mínim, haver-nos allargat la vida, potser que ens atrevim a demanar-li que actuï com a propietari i comenci a prendre les mesures necessàries per evitar mals majors.

@OscarJulia

Facebook

Blog


 15/01/2018 Desenamorant-me de Quique
 11/01/2018 A rey muerto, rey puesto
 03/01/2018 Gerard Moreno no marxarà
 27/11/2017 Excuses per renovar el carnet
 12/09/2017 Ridícul al Camp Nou
 06/09/2017 Amb els de casa
 03/08/2017 Caicedo tap de suro
 27/07/2017 Tot esperant la neteja de Chen
 07/07/2017 Tard i malament
 04/06/2017 La nova estructura directiva
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 25