AVUI A POL

Es fútbol per David Peñín

Complicat

Tocava creuar els dits perquè no es constipés ningú (i recuperar també els lesionats); tots ho sabíem. La plantilla és la que és. Una altra història és que encara ningú s'hagi plantejat com la millorarem si no augmentem la massa salarial que a dia d'avui està a vessar segons va manifestar el club al mercat d'hivern per no portar el que era evidentment necessari. Un altre central.

Per equips com el nostre ja és prou difícil remuntar en les posicions capdavanteres. Gairebé sempre que hem acabat als llocs nobles ha estat des d'un bon inici, aguantar al mig de temporada, per aferrar-t'hi al final de la lliga. Remuntar és complicat perquè no pots fallar. I per això necessites equips amb qualitat, que puguin atacar sense desfer-se enrere. Encara no som aquest equip.

És veritat que amb David al mig milloràvem en atac, però també que tenim millor parella am ell de central. El problema és que no els hi poden treure una targeta. Reyes i David tenen prohibit patir una petita lesió. És així. La plantilla venia molt coixa. I gracies a tots els sants i a la pedrera. Els que han pujat i als que han tornat.

La temporada és bona. O està sent bona. Tot i les baixes ara el que importa és l'empenta, les ganes i la sort. Però el que està clar és que al mercat d'hivern es va fer una aposta per quedar-nos sense centrals i tampoc per portar un nou; quan la lesió de Leo no tenia data de tornada.

Potser amb això del límit salarial, com l'NBA, no n'hi havia per portar un central, i clar si no et desfàs de Caicedo tampoc hi ha per un nou. Ara bé, el que m'agradaria saber és si amb els sous de Salva o Diop o Víctor Álvarez, ens donarà a l'estiu per el sou d'un bon central (bé, per dos).

Doncs no ho sé. El que és clar, i com dirien "meridià", és que amb un nou i un central de cert caràcter els números per lluitar per Europa haguessin estat més possibles. És cert que no era l'objectiu però...

No ho sé. Si es podia haver arriscat una miqueta aquest hivern. En tot cas l'aposta de la direcció esportiva ve ser desfer-se de Demichelis i no portar a ningú, i el resultat és que no ha sortit bé. Com també està sent dolenta l'aposta de quedar-se amb Caicedo.

El que sí sé és que no li pots demanar a l'equip una fita per la que no hem apostat en serio. Des de el club, al menys. Veurem l'any vinent -com està el València, per exemple...- Les oportunitats si no s'aprofiten passen.

Jo, en tot cas, segueixo amb tots els dits creuats mentre hi hagi una oportunitat, ni que sigui jugant amb Rubén Duarte i Marc Navarro de centrals (o Víctor Sánchez, ja posats).

David Peñín


 26/04/2017 Gràcies Piqué
 19/04/2017 Gran temporada en el año del Gallo
 03/04/2017 El jugador más mejorado
 06/03/2017 Cuestión de nueve
 28/02/2017 Hasta el final
 20/02/2017 No estamos muertos, solo de parranda.
 06/02/2017 La tropa
 09/01/2017 Ens hem d'asseure
 04/01/2017 Los Reyes Magos (un lateral, un central y un nueve...)
 28/12/2016 ADN perico
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 28