Lluis Mascaró: `Collet no te raó, a Catalunya es tracta l´Espanyol millor del que se l´hauria de tractar´

24/12/2010
El director adjunt de l´Sport afirma que el nostre equip no mereix més espai als mitjans en ser, segons ell, el quart de Catalunya

16:00 h. Aquests darrers dies el tema central a l´entorn de l´espanyolisme és el del tractament mediàtic que rep el nostre club, el nostre equip, per part dels mitjans informatius de casa nostra. Va obrir el foc Luis García, que va lamentar el veure "odi" des d´algunes tribunes periodístiques; va seguir Pochettino, afirmant que  quan l´Espanyol juga contra el Barcelona, es dóna una imatge delnostre  club com si no fos de casa; i va rematar-ho ahir Joan Collet fent servir una expressió força contundent, la d´apartheid, per definir el tracte desigual del qual és objecte respecte al blaugrana.

No es demana més quantitat, sino més qualitat

Una expresió aquesta d´apartheid que pot semblar, treta de context, fora de mida, i que el mateix conseller delegat blanc-i-blau va reconèixer ahir a la segona edició de l´espai d´Ona FM La Graderia potser no era la més adient, però que calia entendre-la en el marc de la pregunta que se li havia adreçat durant el dinar de Nadal: "No sé si pot haver fet mal aquesta paraula, està dita en el context no del moviment va haver a Sudàfrica, sino en el sentit que hi ha una discriminació. Sembla mentida el que hem viscut amb dos equips que són de Catalunya, de Barcelona, i el fet que alguns mitjans això no  ho tinguin en compte; es podria tenir un mínim detall quan juguen dos equips de casa". Collet va concretar el que vol l´Espanyol per part dels mitjans: "És normal que el Barça tingui l´espai que te; no demanem massa més quantitat, sino més qualitat quan parlen de l´Espanyol.Som un club històric  i és una pena que se´ns valori més de fora de Catalunya que no pas aquí". El conseller delegat també va voler aclarir que en cap cas el discurs provinent de diferents estaments de l´entitat, el vestidor, la banqueta i el consell, al llarg dels darrers dies, respon a cap campanya orquestrada des del mateix club: "No hi ha cap estratègia muntada: al seu moment, després dels aconteixements posteriors al derbi, van sortir a dir la seva Luis García, Pochettino i jo mateix, que vaig respondre perquè se m´havia preguntat per les seves declaracions. Jo només puc dir que des del consell, tenim aquest sentiment".

I Mascaró respon...

I com era d´esperar, des d´alguns dels mitjans que podrien sentir-se al·ludits per les protestes del nostre club ja hi han hagut algunes respostes. En concret ha estat el director adjunt del diari Sport, Lluís Mascaró, que al mateix espai d´Ona, La Graderia, però en la seva edició de divendres, comentava les manifestacions de Collet amb unes paraules que deixen clar que no podem tenir cap mena d´esperança en un canvi d´actitud si n´ha de dependre d´ell; ans el contrari, Mascaró, que mai ha destacat per tenir la més mínima simpatia per l´Espanyol,  considera que s´està sent generós des dels mitjans amb la nostra entitat: "Tant la paraula feta servir per Collet com el contingut del que diu estan fora de lloc; no te raó. A l´Espanyol a Catalunya se´l tracta molt millor del que en realitat de vegades se l´hauria de tractar pel número d´afeccionats i de socis que te, i sobre tot pel seguiment que te a Catalunya; no és ni el segon equip de Catalunya en número d´afeccionats; el primer és el Barça, el segon el Madrid, el tercer el Betis, i ja el quart és l´Espanyol, hi han estadístiques que ho demostren. Ningú no diu que no sigui un equip català, però també ho són el Lleida, el Nàstic, el Girona o el Sabadell; jo no vull que l´Espanyol baixi a Segona o a  Tercera, a mí l´Espanyol m´és igual, només dic que te el tracte que es mereix, o fins i tot, millor del que es mereix".


Si t´ha agradat aquest article i el vols compartir a una de les teves xarxes socials, fes servir aquest botó: Bookmark and Share

  Tornar
Imprimir | Enviar