El Centre d´Estudis Roca es disculpa

16/04/2010
El director del centre escolar que feia servir un text on es menystenia el RCD Espanyol reconeix el seu contingut no era l´adequat, demana excuses a tot l´espanyolisme, i anuncia que ja no es farà servir més

Redacció, 21:26 h. Fa uns dies ens feiem ressò des-d´aquest portal del malestar d´un pare en comprovar com a la seva filla  se l´havia lliurat un material escolar on apareixia un signe menystenidor vinculat al RCD Espanyol. La reacció de tot l´espanyolisme va ser immediata i tant a títol individual com col·lectiu es van fer arribar als responsables del centre escolar les mostres de protesta de molts seguidors espanyolistes que s´havien sentit ofesos per l´ ús d´aquest text, i en concret la GPE Manigua fa enviar una contundent misiva de protesta que ara ha obtingut una resposta que podem considerar satisfactòria.

Ha estat el director del centre qui ha demanat disculpes a tot l´espanyolisme fent servir aquesta carta on a banda de demanar disculpes a tots aquells seguidors blanc-i-blaus que s´hagin pogut sentir molestos, anuncia que ja no es farà servir ma més aquest text. Aquesta és la carta de disculpa rebuda per la GPE Manigua: 

Benvolgut senyor,

En primer lloc, com a director del centre, vull disculpar-me de l'activitat del llibre d'informàtica dels alumnes de primer de l'ESO; no era coneixedor de les activitats i crec que té raó de sentir-se ofés. L'escola mai s'ha identificat amb uns equips i sempre hem intentat reduir al màxim la manifestació dels colors d'un equip o d'un altre. El professor d'informàtica de l'ESO no és l'autor del llibre, no és aficionat al futbol i tampoc és de cap equip esportiu. És evident que en la revisió del continguts l'escola no haafet bé la seva tasca i ho lamentem. I com que creiem que no hia prou amb lamentar-ho, hem decidit un conjunt d'accions a realitzar:

1- El llibre es deixarà d'utilitzar a partir de la propera setmana.

2- Explicació i disculpa a les famílies del nostre centre.

3- Disculpa a l'entitat esportiva RCD Espanyol.

4- Totes aquelles accions que siguin necessàries de disculpa a l'entitat i als seus aficionats.

Per a qualsevol aclariment em poso a la seva disposció,

SERGI MARTÍNEZ

DIRECTOR


Si t´ha agradat aquest article i el vols compartir a una de les teves xarxes socials, fes servir aquest botó: Bookmark and Share

  Tornar
Imprimir | Enviar