OPINIÒMETRE AS. QUIN ÉS EL TEU MILLOR RECORD PERICO A SAN MAMÉS?

09/02/2013
Coincidint amb l'última visita a La Catedral abans que sigui enderrocada, volem saber què en destacarieu: la miraculosa salvació de la 1963-64? L'exhibició de l'equip dels Delfins? La victòria del 94 amb Camacho a la banqueta?

Redacció, 20:00 h. Diumenge vinent, l'Espanyol jugarà per última vegada a un dels camps més mítics de tota Espanya, La Catedral, San Mamés, que serà enderrocat tot just quan acabi la temporada per donar pas a un nou i flamant estadi, el San Mamés Barria. Curiosament, l'Espanyol va ser el primer equip que va jugar en aquest camp en partit de Lliga, l'any 1929, pel que la visita dels blanc-i-blaus serveix d'alguna manera per tancar un cicle històric. Els espanyolistes, que han visitat el terreny de joc dels lleons en 77 ocasions en partit de Lliga, n'han viscut de tots colors, tot i que la majoria de records són negatius a nivell de resultats, perquè és un dels camps on més li ha costat tradicionalment als nostres esgarrapar punts, però també ha donat tardes de glòria.

Per exemple, l'any 1964, en que l'equip que entrenava Ricardo Zamora van aconseguir una miraculosa permanència, capgirant un 2-0 advers que ens condemnava a Segona gràcies en part a que el FC Barcelona s'estava deixant perdre al Camp Nou davant l'Oviedo; també un recordat 1-3 protagonitzat per l'equip dels Delfins; els més joves potser es queden amb la golejada dels homes de Camacho l'any 94; fins i tot la darrera visita a La Catedral ens va deixar una alegria, amb el gol de darrera hora de Juan Albín en un partit ple d'emocions.

Coincidint amb aquesta data tan assenyalada, a l'Opiniòmetre de l'AS us volem preguntar per quin és el vostre millor record en blanc-i-blau a San Mamés. Ens voleu explicar alguna vivència que hagueu tingut en aquest camp ple d'història i tradició? Com recordareu aquest mític escenari un cop ja no existeixi?

Podeu deixar-nos les vostres reflexions fins la nit de dissabte; aleshores, en farem una tria que veurà la llum diumenge a les planes de l'AS. 

banneras.png
  Tornar
Imprimir | Enviar