LA PRÈVIA DE L'ESPANYOL-RAYO, AQUESTA NIT A POL.TV

09/03/2012
Els integrants de la redacció d'Espanyol del diari AS prenen la paraula per analitzar l'actualitat del nostre equip

Redacciól, 16:00 h. Ha estat aquesta una setmana complicada a Can Perico arran de la desfeta del Bernabéu, on els homes de Mauricio Pochettino, a més de caure per un dolorós 5-0, van oferir una imatge molt allunyada d'aquella a la qual estavem acostumats fins fa unes jornades. Al llarg dels últims dies, el missatge que ens ha arribar del del vestidor  és que aquest dur cop i la vergonya soferta després de la derrota han de servir de catalitzador per reaccionar i donar-li la volta a la situació. La primera oportunitat per comprovar si aquesta voluntat es queda només en paraules o és certa la tenim aquest diumenge al migdia amb la visita del Rayo a Cornellà-El Prat; el conjunt vallecà, encapçalat per Michu i Tamudo, es  troba en un moment molt dolç de joc i resultats, i certament suposarà una veritable prova de foc que permetrà avaluar les possibilitats reals delnostre equip cara al que resta de temporada.

De com ha estat aquesta complicada setmana i de què podem esperar de l'enfrontament de diumenge, en parlarem aquesta nit a PericosOnline.tv, en que com cada divendres els components de la redaciió d'Espanyol del diari AS prendran la paraula.

Recordeu, teniu una cita aquesta nit amb PericosOnline.tv, el programa de l'Espanyol. NO US HO PERDEU!!!

footerpoltv.jpg

SI T´HA AGRADAT AQUEST ARTICLE I EL VOLS COMPARTIR A UNA DE LES TEVES XARXES SOCIALS, FES SERVIR AQUESTS BOTONS:  Twitter  Facebook  More... 

ENS POTS SEGUIR TAMBÉ ALS NOSTRES CANALS DE canaltwitter2011.png I DE canalfacebook2011.png
  Tornar
Imprimir | Enviar